Bouwplaats beveiliging

wat moet u weten?

Bouwplaats beveiliging

Direct Security Services

Ongewenste gasten, spelende kinderen, koperdieven, vandalen enz.: iets wat u absoluut niet wilt op uw bouwterrein. Dagelijks heeft u te maken met dit soort zaken indien u actief bent in de bouw. Diefstallen en vandalisme zorgen voor een hoge kostenpost wat lijdt tot steeds meer frustratie. Niet alleen het feit dat u directe schade oploopt op uw terrein maar ook indirecte schade door vertragingen en het niet kunnen halen van gestelde doelen en deadlines. Ongewenste gasten en spelende kinderen vormen een gevaar door hun aanwezigheid. Een ruw terrein vol gevaarlijke obstakels, zware machines en onveilige situaties.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de veiligheid op en rondom uw bouwplaats te ondersteunen. Middels het plaatsen van camerabewaking met een volledig gestationeerd commandocentrum tot het in persoon surveilleren op of rond het terrein. Het creëren van een veilige situatie op een constant wisselend terrein vereist vakwerk, iets waar wij sterk in zijn.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor het waarborgen van de veiligheid op of rond uw bouwplaats. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen binnen uw organisatie.