Evenementen beveiliging

wat moet u weten?

Evenementen beveiliging

Direct Security Services

Tijdens uw evenement willen zowel de gasten als uw medewerkers een veilig gevoel hebben. DSS Security is een heuse partner als het gaat om de veiligheid tijdens uw evenement. Onze beveiligers zijn gastvrij maar treden adequaat op bij onveilige situaties. Ware gastheren en gastvrouwen verwelkomen uw gasten met een lach waardoor de afstand tussen de beveiliger en uw gast snel wordt doorbroken. Wederzijds respect maakt plaats en zorgt er voor dat dreigende situaties niet snel uit de hand lopen en iedereen met een glimlach kan terug krijgen op het evenement.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de beveiliging op uw evenement zowel zichtbaar als onzichtbaar te garanderen. Van het vriendelijk ontvangen van uw bezoekers, tot het begeleiden van uw bezoekers en het optreden bij onveilige situaties waar en wanneer dan ook nodig.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor het waarborgen van de veiligheid op of rond uw evenement. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen binnen uw organisatie.