Honden beveiliging

wat moet u weten?

Honden beveiliging

Direct Security Services

Een diensthond is uitermate geschikt als preventief middel. Het hoge hoor- en reukvermogen van een diensthond zorgt voor het snel op merken van onbevoegde personen. Een diensthond is bijvoorbeeld ontzettend goed inzetbaar op plaatsen met grote oppervlakken. Ook heeft een diensthond een afschrikkende werking tijdens evenementen.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om op gewenste locatie te zorgen voor de beveiliging met diensthond. Grote risico-objecten kunnen beter worden beveiligd daar een diensthond het verschil kan maken. Een ongewenst persoon kan bijvoorbeeld zeer snel worden opgespoord.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor het waarborgen van de veiligheid in combinatie met een diensthond. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen binnen uw organisatie.