Horeca beveiliging

wat moet u weten?

Horeca beveiliging

Direct Security Services

U bent eigenaar van een uitgaansgelegenheid, club, bar, kroeg, restaurant etc. en ontvangt met regelmaat grote groepen gasten. Tijdens het bezoek van uw gasten wordt er regelmatig alcohol geschonken en u wilt dat het veilig is binnen en buiten uw pand. De beveiligers van DSS Security beheren de unieke eigenschap van “gastheerschap”. Vanaf het moment van entree tot het sluiten van de deuren zorgen zij voor een aangename sfeer binnen en buiten uw pand.

Onze horeca beveiligers zijn respectvol, kunnen omgaan met agressie, werken preventief om ongevallen en brand te voorkomen, handhaven wet- en regelgeving m.b.t alcohol en drugs en treden adequaat op bij dreigende situaties. Wij zorgen voor een veilig gevoel.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de beveiliging bij uw uitgaansgelegenheid op zich te nemen. Van het vriendelijk ontvangen van uw bezoekers, tot het begeleiden van uw bezoekers en het optreden bij onveilige situaties waar en wanneer dan ook nodig.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor het waarborgen van de veiligheid op of rond uw uitgaansgelegenheid. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen.