Hostesses

wat moet u weten?

Hostesses

Direct Security Services

Een hostess is een gastvrouw of gastheer. Bij een evenement is dit vaak de persoon die als eerst het contact legt met uw gasten. De eerste indruk die u maakt wordt gemaakt door een van deze personen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat deze representatief voorkomen. Een juiste houding en uitstraling. Een vriendelijk, open en behulpzaam karakter.

Onze hostesses nemen de centrale rol op zich en begrijpen wat er van hen verwacht wordt. Uw gasten zullen zich gezien en gewaardeerd voelen. Onze hostesses zijn ruim inzetbaar, tot het begroeten van uw gasten en het maken van een praatje tot het aannemen van de jas en begeleidingen tijdens een bezoek of het persoonlijk assisteren van uw gasten.

DSS Security is 24/7 beschikbaar en kan u ten alle tijden voorzien van hostesses. Onze hostesses zijn goed opgeleid en inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft met het zijn van een goede gastheer of gastvrouw.