Object beveiliging

wat moet u weten?

Object beveiliging

Direct Security Services

U bent eigenaar of beheerder van een gebouw of pand waar dagelijks grote stromen mensen door heen bewegen. Een drukte van jewelste. U wilt de veiligheid garanderen voor zowel uw medewerkers als voor de bezoekers van uw organisatie. De veiligheid dient van binnen- en buitenaf te zijn gegarandeerd. U wilt dan ook verzekerd zijn van permanente maar zeker ook professionele bewaking van uw pand of object.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de veiligheid binnen en buiten uw object te waarborgen. Onze beveiligers weten professioneel, veilig en juist te handelen bij onveilige situaties. Onze beveiligers zijn tevens ruim inzetbaar en verrichten werkzaamheden passend bij uw specifieke situatie.

Onze diensten zijn volledig af te stemmen op uw unieke situatie. Onze goed opgeleide beveiligers zorgen bijvoorbeeld niet alleen voor een veilige situatie of het behouden van de orde maar kunnen ook andere taken uitvoeren tijdens hun aanwezigheid. Het schakelen tussen diverse werkzaamheden is geen uitzondering: het ene moment is onze beveiliger een receptiemedewerker en het andere moment een goed getrainde BHV’er. Een ware beveiliger waar u op kunt rekenen.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen binnen uw organisatie.