Persoonsbeveiliging

wat moet u weten?

Persoonsbeveiliging

Direct Security Services

U bent actief in het management van een beroemdheid of belangrijk persoon. Tijdens het de aanwezigheid van deze persoon in het openbaar heeft hij of zij een hoog risico op gevaar. Bijvoorbeeld politici of popsterren hebben regelmatig bescherming nodig. Onze beveiligers zijn er om de veiligheid van deze personen te garanderen. Een aanval van welk aard dan ook op deze persoon dient vakkundig te worden voorkomen. Discretie en mankracht zorgen ervoor dat uw cliënt geen risico loopt.

Onze persoonsbeveiligers zijn respectvol, discreet, vakkundig opgeleid en hebben de kennis in huis om te zorgen dat de persoon in kwestie zich op ieder moment veilig voelt. Ze doen er alles aan om vervelende situaties te voorkomen en grijpen in wanneer nodig. In het ergste geval is een persoonsbeveiliger zelf verantwoordelijk voor het redden van levens.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de beveiliging van u cliënt op zich te nemen.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor het waarborgen van de veiligheid van uw cliënt. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een strakke samenwerking te komen.