Receptie beveiliging

wat moet u weten?

Receptie beveiliging

Direct Security Services

Dagelijks ontvangt u tal aan bezoekers welke zich melden bij de receptie van uw bedrijf. Voor de een dient u aan te geven waar hij of zij naar toe moet terwijl er voor de ander gebeld moet worden zodat er iemand aan komt om uw bezoeker op te halen. Tussentijds is er een telefoon die rinkelt en netjes beantwoord dient te worden. Tijdens een wat rustige periode verwacht u dat administratieve taken op zich genomen worden en bij calamiteiten verwacht u iemand die professioneel kan handelen.

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de receptiediensten binnen uw bedrijf op zich te nemen. Van het vriendelijk ontvangen van uw bezoekers, tot het uitvoeren van administratieve taken, het beantwoorden van de telefoon tot het begeleiden van uw bezoekers en het adequaat optreden bij onveilige situaties. Onze medewerkers weten wat te doen bij onveilige situaties, denk bijvoorbeeld een brand, gewonden, een opstootje of acute dreiging. Onze beveiligers zorgen voor een veilig gevoel.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen binnen uw organisatie.