Winkel beveiliging

wat moet u weten?

Winkel beveiliging

Direct Security Services

U bent eigenaar of manager van een winkel waar dagelijks een tal aan verschillende mensen een bezoek aan brengen. Uw goederen zijn tastbaar, met enige regelmaat komen winkeldiefstallen voor wat onnodig hoge kosten met zich mee brengt en beschouwd kan worden als verlies over uw winst. In Nederland wordt er jaarlijks voor gemiddeld 1,36 miljard euro toegeschreven aan winkelcriminaliteit. Een enorm hoog bedrag. Veel ondernemers doen er alles aan hun waar te beschermen, cameratoezicht, detectiepoortjes, labels etc. Toch worden criminelen steeds slimmer en komt criminaliteit nog steeds veel te vaak voor.

Onze beveiligers zijn een aanvulling op uw huidige preventiemaatregelen. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, stralen rust en kalmte uit, zorgen voor de naleving van regels maar treden adequaat op bij ongeregeldheden. Ervaring is iets wat hier enorm telt. Hoe herken je de signalen van iemand met kwaads in de zin? Hoe bewaar je de kalmte en orde maar treed je tegelijkertijd juist op?

DSS Security is 24/7 beschikbaar om de veiligheid binnen en buiten uw winkel te waarborgen. Onze beveiligers weten professioneel, veilig en juist te handelen bij onveilige situaties en voorkomen diefstallen. Onze beveiligers zijn tevens ruim inzetbaar, zo kunnen zij ook ondersteunen bij ongevallen of brand.

Onze beveiligers zijn goed opgeleid en inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Voor elk tak van het beroep worden aparte trainingen gevolgd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alles wat betrekking heeft op de veiligheid. Gezien iedere situatie anders is komen wij graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en zo samen tot een continue prettige situatie te komen binnen uw onderneming.