Werkwijze

Werkwijze DSS Security

Voor opdrachtengevers en nieuwe klanten…

van aanvraag tot opdracht

“Wij zoeken altijd de beste oplossing!”

U heeft een opdracht en zoekt hiervoor de best passende oplossing. Een beveiliger inhuren is zo gebeurd, er is voldoende aanbod en beschikbaarheid. Echter is het moeilijk een geschikte partner te kiezen voor het uitvoeren van uw opdracht. Een organisatie waar u echt iets aan heeft, dat is wat u zoekt.

Alvorens wij een opdracht aannemen gaan wij met u in gesprek. Wij bespreken uw wensen en eventuele op te lossen problemen. Geheel vrijblijvend komt er een expert langs om samen met u een plan op te stellen. Een plan van aanpak om van daar uit de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen en een vrijblijvende offerte te doen toekomen.

Wij werken in 3 algemene stappen. 3 stappen om tot een goed resultaat te komen.

Stap 1. Vooronderzoek

Alvorens wij kenbaar kunnen maken wat wij voor u kunnen betekenen stellen wij een diepgaand onderzoek in. Wat zijn de wensen van de klant? Wat is er nodig om aan deze wensen te voldoen? Hoe staat het er momenteel voor? In hoeverre kunnen we de veiligheidsrisico’s beperken? Welke doelgroep betreft het en welke mensen zijn hier voor nodig?

Stap 2. Plan van aanpak

Na het vrijblijvende gesprek stellen wij een definitief plan van aanpak op. In dit plan worden alle denkbare scenario’s meegenomen. Bijvoorbeeld bij evenementen: hoe wordt er voorkomen dat alcohol buiten het terrein geraakt? Of hoe zorgen we er voor dat een grote stroom mensen veilig richting de uitgang beweegt en wat wordt er gedaan bij vechtpartijen? Bedenk het zo gek nog niet of het wordt in ons plan van aanpak meegenomen.

Stap 3. Kostenplaatje en overdacht

Bij de presentatie van het plan van aanpak presenteren wij u een vrijblijvende offerte. In deze offerte vind u een overzicht van de kosten voor het inhuren van de juiste beveiligers. Bij akkoord stellen wij u 1 persoon voor als hoofd-beveiliger. Dit is uw aanspreekpunt tijdens de periode van de opdracht. Deze persoon zorgt er voor dat telkens weer, de juiste personen op de juiste plaatsen aanwezig zijn om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Tevens wordt iedereen alvorens de opdracht goed geïnstrueerd en worden de wensen van u als klant kenbaar gemaakt.